Incendiul de la "Matei Bals". Cel de-al patrulea pacient, aflat in resuscitare, a decedat in urma incendiului. Medicii nu au putut sa-l salveze

1 lună in urmă 10

Sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a anuntat ca a fost inregistrat al patrulea deces in urma incendiului de la Spitalul "Matei Bals" din Capitala.

Trei persoane au fost gasite dupa ce s-a degajat fumul, iar o a patra a fost resuscitata, dar fara rezultate pozitive.

Un incendiu a izbucnit vineri dimineata la parterul unui corp de cladire al Spitalului "Matei Bals" din Capitala, fiind declansat planul "rosu".

Incendiul s-a manifestat la parterul unui corp de cladire. Potrivit pompierilor, in cladire erau aproximativ 100 de persoane. Incendiul a fost stins, iar pacientii evacuati au fost transportati catre alte spitale.

Procurorii din Parchetul Capitalei s-au autosesizat si au deschis o ancheta, potrivit unor surse judiciare citate de Ziare.com.

Mai puteti citi:

Turnatoriile la Securitate facute de femeia pe care Claudiu Nasui a sustinut-o intr-o functie de conducere in Ministerul EconomieiIncep epurarile in institutiile publice. Peste 200 de angajati din Consiliul Judetean Prahova, pusi pe liberSecuritatea si "oamenii noi" din politica. Cazul domnului ministru NasuiVIDEO La 59 de ani, Nadia Comaneci a dezvaluit care este pasiunea ei secretaCum a ajuns Israel, tara care a vaccinat cel mai mult, sa fie pusa la pamant de noua tulpina
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă