Incendiul de la Matei Bals. Anchetatorii vor continua cercetarile si duminica

1 lună in urmă 1

Cercetarile anchetatorilor in cazul incendiului produs la Institutul Matei Bals din Capitala vor continua si duminica, anunta procuratura.

La fata locului au fost prezente in cursul zilei de ieri echipe de politisti, lucratori de la ISU, specialisti INSEMEX si tehnicieni criminalisti.

De asemenea, in cursul zilei de sambata au fost finalizate si necropsiile a cinci pacienti care au murit in incendiu. O a sasea persoana a decedat in decursul zilei de sambata, la Spitalul Universitar din Capitala.

La sediul Politiei Capitalei au fost audiate sase persoane, respectiv cadre medicale, personal administrativ, precum si rude ale victimelor.

De asemenea, se desfasoara verificari cu privire la activitatea privind serviciile de aparare contra incendiilor, de mentenanta a instalatiei electrice si serviciile de paza ale spitalului.

Citeste si:

Ce s-a ales de verificarile din spitale anuntate pompos de Nelu Tataru, dupa incendiul de la Piatra Neamt. Tragediile se repetaRiscurile pe care ti le asumi cand plimbi un caine periculos fara botnita. Daune morale de 20.000 de lei in cazul unui metis de Rottweiler scapat din lesaCum au transportat soferi romani de TIR droguri de peste 10 milioane de euro in Marea Britanie. Cocaina si ketamina proveneau de la cartelul Sinaloa din MexicVor merge sau nu elevii la scoala din 8 februarie? Ce spun parintii, copiii si profesoriiCiteste si: Valeriu Gheorghita: Din 16 februarie nu estimam ca vom mai avea aceste sincope in activitatea de vaccinare
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă