Incendiul de la Craiova ar fi izbucnit dupa ce o pacienta a dat foc unei saltele. Medicii raniti sunt in afara oricarui pericol

1 lună in urmă 1

Cele trei cadre medicale ranite in urma incendiului produs la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova sunt in afara oricarui pericol, informeaza Ministerul Sanatatii.

Potrivit unui comunicat de presa transmis luni seara, cei trei au suferit traumatisme usoare la membrele inferioare, fiind internati la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Craiova.

In total, 19 pacienti si opt cadre medicale au fost evacuate ori s-au autoevacuat in urma unui incendiu produs, luni, la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova.

Potrivit primarului municipiului, Lia Olguta Vasilescu, incendiul ar fi fost provocat de o pacienta care a dat foc unei saltele.

Citeste si:

Pensiile de stat - un teren minatCe venituri iti ia in considerare banca pentru un creditMarturia uneia dintre studentele exmatriculate de la Facultatea de Drept: "Am copiat ca masura de preventie, pentru a nu fi nedreptatita. Nu voiam sa ajung la taxa din cauza celor care copiau"Diferentele dintre Pfizer, Moderna si AstraZeneca. Ar trebui sa ne ingrijoreze reactiile adverse? "Oamenii doar raporteaza mai multe reactii din cauza controversei"Secretul exploziei lui Mihaila la Parma. E irezistibil pe teren si "invizibil" in viata privata. Cine e iubita fotbalistului
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă