Incendiu violent într-o localitate din Caraş-Severin. Drumul European 70, blocat mai bine de trei ore de maşinile pompierilor

1 lună in urmă 2

Patru case au fost cuprinse de flăcări, vineri seară, în Mehadia, o localitate din Caraş-Severin. Peste trei ore, circulaţia pe Drumul European 70 din apropiere a fost blocată de maşinile pompierilor. Coloana de autovehicule s-a întins pe mai bine de 20 de kilometri.

Incendiu de proporţii într-o localitate din Caraş-Severin 25 de pompieri s-au luptat cu flăcările mai bine de patru ore

Pompierii au avut o misiune dificilă, vineri noapte. O casă cu patru camere din Caraş-Severin a ars în întregime. Focul a fost atât de puternic, încât s-a extins la alte trei case din vecinătate.

''De la ce a început? Dar nu se ştie...în 10 minute s-a extins.''

Alarma s-a dat pentru pompierii din două judeţe, iar intervenţia a fost o reală desfăşurare de forţe.

Aurelian Miloş, ISU Caraş-Severin: Am intervenit cu 5 autospeciale, 3 ale detaşamentului Caransebeş, una de la SVSU Băile Herculane şi una, în sprijin, de la detaşamentul Orşova.

Circulaţia pe Drumul European 70 a fost oprită pentru mai bine de trei ore, după ce autospecialele pompierilor au blocat traficul. Coloana de maşini blocate s-a întins pe 20 de kilometri.

Aurelian Miloş, ISU Caraş-Severin: Intervenţia a fost destul de dificilă din cauza cantităţii mari de materiale combustibile depozitate, în anexele din spate fiind şi multe grajduri, a fost depozitat fân.

Incendiul s-a extins rapid şi în împrejurimi

25 de pompieri s-au luptat cu flăcările mai bine de patru ore. Focul a ajuns şi la mai multe grajduri ale gospodăriilor.

''Mi-a ars iezii, găini, grajdul...''

''A fost în partea aia, în grădină...în trei minute s-a aprins tot.''

''Patru camere, în grădină centrală, mobilierul, haine, tot!''

Pompierii au şi o primă ipoteză pentru declanşarea incendiului.

Aurelian Miloş, ISU Caraş-Severin: Din primele cercetări se pare că de la un mijloc de încălzire, o sobă şi materiale de încălzire depozitate în jurul coşului de fum.

Din fericire, însă, nu au fost înregistrate victime omeneşti.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

incendiu pompieri mehadia caras severin
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă