Incendiu urias in cartierul romilor din Miercurea Ciuc. Oamenii ramasi fara case, cazati in doua sali de sport

1 lună in urmă 1

Un incendiu puternic se manifesta joi seara la locuintele comunitatii de romi din cartierul Sumuleu al municipiului Miercurea Ciuc.

La fata locului intervin trei echipaje de pompieri, cu trei autospeciale, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Harghita.

"Incendiu violent la locuintele din comunitatea de romi, din Sumuleu 33, Miercurea Ciuc. S-au deplasat pentru interventie 3 echipaje din cadrul Detasamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu 3 autospeciale de stingere si o ambulanta SMURD", se arata in informarea ISU Harghita.

Incendiul se manifesta cu flacara mare si cu degajare de fum. Oamenii afectati vor fi cazati in doua sali de sport, a declarat primarul orasului, Korodi Attila.

"Organizam sa fie autobuze, probabil sa eliberam doua sali de sport, sunt foarte multi oameni, nu vorbim de zeci de oameni, vorbim de mai multi. Vom vedea la sfarsit cati sunt. (...) Pana la ora actuala, asiguram prin pompieri localizarea focului, vin echipe de jandarmi sa asigure ordinea de aici si dupa aceea incepem, incet-incet, sa ducem oamenii. Acum pregatim cele doua sali de sport", a spus Korodi Attila.

Citeste si:
O femeie a murit si zeci de persoane au fost evacuate, in urma unui incendiu izbucnit intr-un bloc din Baia Mare


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă