Incendiu uriaș în această dimineață la Matei Balș. Peste 80 de pacienți infectați cu Covid-19 au fost evacuați

1 lună in urmă 1

Un incendiu a avut loc în această dimineață la Institutul Matei Balș din Capitală. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit de urgență pentru a stinge focul. Evenimentul nefericit a avut loc în Pavilionul 5, acolo unde 80 de pacienți au fost evacuați.

Anunțul făcut de autorități

Din fericire, focul a fost stins de pompieri în timp util, astfel că nu există victime. Potrivit primelor informații, ISU București a activat Planul Roșu de intervenție. Au fost mobilizate mai multe echipe de căutare și salvare a pacienților internați la parterul unui corp din clădire. În zona afectată de incendiu nu se afla nicio secție de Terapie Intensivă.

„La nivelul ISU București Ilfov a fost declansat Planul Rosu. Incendiul s-a manifestat la parterul unui corp de clădire cu regim de inaltime P+3, pe doua laturi. Au fost constituite echipe de cautare si salvare a persoanelor si se realizeaza evacuarea lor. Potrivit informațiilor furnizate, în clădire se aflau aproximativ 100 de persoane”, a precizat ISU București Ilfov.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății a precizat că ministrul Sănătății se află în drum spre spital.

„Din informațiile de la fața locului, pacienții au fost evacuați, nimeni nu este rănit și incendiul este sub control. Ministrul Sănătății este în drum spre spital”,

The post Incendiu uriaș în această dimineață la Matei Balș. Peste 80 de pacienți infectați cu Covid-19 au fost evacuați appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă