Incendiu PUTERNIC la o clădire de locuințe sociale din eforie Nord: Mai multe familii au rămas pe drumuri

2 săptămâni in urmă 25

Incendiu clădire locuințe sociale Eforie Nord Incendiu clădire locuințe sociale Eforie Nord

Mai multe familii au rămas fără acoperiș deasupra capului în prag de iarnă, după ce un incendiu puternic a izbucnit la o locuință socială din Eforie Nord. Pompierii au intervenit rapid și din fericire, nu au fost victime, dar flăcările au distrus totul în calea lor. Locatarii nu și-au putut salva nimic din casă și acum au rămas pe drumuri în prag de iarnă.

LUNI, 22 NOIEMBRIE 2021, 09:07

SURSĂ: Realitatea PLUS AUTOR: REALITATEA.NET

Incendiul a pornit la una dintre camere și în doar câteva minute întreaga clădire a fost cuprinsă de foc. Acoperișul era făcut din stuf și tablă, iar focul s-a extins rapid. Flăcări uriașe au putut fi văzute de la câțiva kilometri chiar de salvatori.

Cele trei persoane care se aflau în clădire la momentul izbucnirii incendiului au reușit să iasă la timp. Una dintre ele a suferit un atac de panicăși a avut nevoie de îngrijiri medicale.

"incendiu se manif violent la acoperisu unei cladiri la aprox 300mp aceasta avand destinatia de locuinte sociale. In interior se aflau 3 persoane care s au autoevacuat", a afirmat Răzvan Parconie, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea.

Mai multe familii au rămas acum pe drumuri în prag de sărbători. Deocamdată nu se știe de la ce a pornit focul. Oamenii legii vor evalua pagubele și cercetează cauzele producerii incendiului.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă