Incendiu puternic la Adelaide! Fumul gros, vizibil din camera de hotel a Simonei Halep. Reacția lui Darren Cahill

1 lună in urmă 24

Serie A: Juventus - Bologna, duminică, 13:30, Digi Sport 1

Liga 1: Gaz Metan Mediaș - Poli Iași, duminică, 18:00, Digi Sport 1

Pompierii din Adelaide se luptă să stingă un foc imens, izbucnit la Cherry Gardens, dealurile care înconjoară orașul în care Simona Halep se află în carantina de 14 zile impusă de organizatorii primului Grand Slam al anului, Australian Open. Fumul gros putea fi observat din camerele de hotel ale numărului doi mondial și staff-ului său.

Incendiu puternic în Adelaide, în apropierea hotelului în care Simona Halep își desfășoară perioada de carantină înainte de Australian Open

Darren Cahill, antrenorul româncei, a postat o fotografie și a transmis un mesaj plin de îngrijorare: "Sper că toată lumea este bine", a scris australianul pe rețelele sociale. În același timp, Simona Halep nu părea afectată de evenimente și a publicat o fotografie dinaintea antrenamentelor, urmând alta, alături de Cahill, cu zâmbetul pe buze, din timpul pregătirilor.

colaj-insta-cahill-halep

Mesajele lui Darren Cahill și Simonei Halep / Foto: Instagram @dc10s & simonahalep

Partenera de pregătire a Simonei Halep, înaintea competiției WTA 500 de la Melbourne și Australian Open, este Irina Begu. A doua jucătoare a lumii a anunțat pe rețelele sociale că se antrenează alături de Begu, una dintre bunele sale prietene din circuit, și că o așteaptă și pe Ashleigh Barty, liderul mondial, cu care are, de asemenea, o relație apropiată.

"Partenerul meu de antrenament pentru cele două săptămâni de la Adelaide. Sunt recunoscătoare că pot petrece acest timp alături de buna mea prietena Irina Begu. Adelaide, abia aștept să ne vedem pe 29. La fel și pe tine, Ashleigh Barty", a scris Simona Halep, pe Instagram.

Etichete: simona halep , australian open , darren cahill , incendiu adelaide
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă