Incendiu puternic într-un bloc din Galați. 20 de persoane, printre care și doi copii, au fost evacuate din imobil

1 lună in urmă 1

Pompierii au intervenit la fața locului cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă şi o autoscară. Proprietara apartamentului unde a izbucnit incendiul s-a intoxicat cu fum, dar a fost salvată și transportată la spital.

Un puternic incendiu a izbucnit marți, 23 februarie, la etajul întâi al blocului Cocor de pe strada Egalității din Galați.

Pompierii au intervenit la faţa locului cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, două echipaje SMURD şi o autoscară.  

 „12 persoane s-au autoevacuat. Alte opt persoane, dintre care doi copii, au fost evacuate de pompieri. Proprietara apartamentului, în vârstă de 87 de ani, a fost salvată din apartament de pompieri. Prezintă intoxicaţie cu fum, a fost preluată de echipajul SMURD şi transportată la spital în stare stabilă”, a declarat locotenent colonelul Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Incendiu puternic într-un bloc din Galați. 20 de persoane, printre care și doi copii,  au fost evacuate din imobilCâinele bătrânei a fost resuscitat de pompieri FOTO captură video ISU Galați

Câinele proprietarei apartamentului unde a izbucnit incendiul nu a mai putut fi salvat. Pompierii au încercat să îl resusciteze timp de câteva minute, dar intoxicația cu fum a fost mult prea gravă.

Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit produs la instalația electrică. Mobilierul dintr-una din camerele locuinței a fost distrus de flăcări.

FOTO captură video ISU Galați

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă