Incendiu puternic în Vama Veche: A luat foc o rulotă, iar focul s-a extins la o pensiune din apropiere

1 săptămână in urmă 31

Pompierii au intervenit rapid cu mai multe autospeciale, dar focul a mistuit acoperişul clădirii. Proprietarii erau în casă, dar nu au fost răniți.

12 Februarie 2021, 07:54 (actualizat 12 Februarie 2021, 08:31) |

Incendiu in Vama Veche

EMBED VIDEO LINK CU VIDEO

Embed:

Link:

Incendiu puternic în Vama Veche. O rulotă a luat foc, iar flăcările s-au extins la o pensiune din apropiere, care funcționează doar în timpul sezonului estival.

Pompierii au intervenit rapid cu mai multe autospeciale, dar focul a mistuit acoperişul clădirii. Proprietarii se aflau în casă, când a izbucnit incendiul, însă ieşit la timp și nu au fost răniți.

O persoană a suferit atac de panică. Cauza incendiului va fi stabilită de pompieri.

ŞTIRILE ZILEI

CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE

Un sfert dintre îmbolnăvirile din Franța, cu tulpina britanică Începe Anul Bivolului de Metal. „Răbdare” este cuvântul anului Aeroportul ”Henri Coandă” va funcționa de marți cu mai puține ghișee și porți de îmbarcare Incendiu puternic în Vama Veche: A luat foc o rulotă, iar focul s-a extins la o pensiune din apropiere Lista actualizată a țărilor cu risc epidemiologic ridicat, pentru care se instituie carantina asupra persoanelor care sosesc în România Premierul Cîţu, la Bruxelles: discuţii cu oficiali CE; a exprimat disponibilitatea pentru implementarea obiectivelor din Agenda Strategică 2019-2024 Salariile de bază ale bugetarilor rămân în 2021 la nivelul din decembrie 2020; compensarea orelor suplimentare, numai cu timp liber Proiectul de buget pe 2021 a fost lansat în dezbatere publică. Acesta este configurat pe o creștere economică de 4,3% și un deficit de 7,16% din PIB Recolte bogate, amenințate de ger. Au răsărit deja grâul, orzul şi rapiţa Postul BBC World News, interzis în China pentru difuzarea de 'conţinut prin încălcarea legii'

StirileTVR.RO PE FACEBOOK

TVR +

Canalul TVR YouTube

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă