Incendiu puternic în Tulcea. O adolescentă a sărit de la etaj, după ce un apartament a luat foc. Mai multe persoane s-au intoxicat cu fum

4 săptămâni in urmă 27

Incendiu puternic în Tulcea Incendiu puternic în Tulcea

O fată de aproximativ 15 ani a sărit de la etaj, din cauza unui incendiu izbucnit, miercuri seara, într-un apartament din municipiul Tulcea. Adolescent a fost găsită conştientă de forţele de intervenţie, cu mai multe traumatisme. Alte două persoane au fost transportate la spital după ce s-au intoxicat cu fum.

MIERCURI, 27 OCTOMBRIE 2021, 23:26

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, pompierii au fost solicitaţi să intervină la un incendiu anunţat prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112, în jurul orei 21:30, la un bloc din municipiul Tulcea.

Acolo s-au deplasat cinci echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea, precum şi o ambulanţă SAJ.

,,Incendiul a izbucnit la un apartament situat la etajul patru şi se manifesta generalizat într-un dormitor al imobilului. La sosirea forţelor de intervenţie, în exteriorul blocului a fost găsită o persoană de sex feminin de aproximativ 15 ani, conştientă, ce prezenta multiple traumatisme (în urma căderii de la înălţime). Aceasta a fost preluată de ambulanţa SAJ tip C şi transportată la UPU Tulcea. De asemenea, au fost transportate la spital încă două persoane, ce s-au autoevacuat din apartament, intoxicate cu fum", au transmis reprezentanţii ISU Tulcea.

Pompierii au reuşit să stingă focul în aproximativ jumătate de oră şi au împiedicat flăcările să se extindă la restul locuinţei.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă