Incendiu la un spital suport COVID din Ploiești. Două persoane au murit și 20 de pacienți au fost evacuați

2 săptămâni in urmă 32

Joi, 11 Noiembrie 2021, ora 06:24

179 citiri

Doi oameni au murit și 20 au fost evacuați în urma unui incendiu izbucnit joi dimineața la spitalul suport covod Movila Vulpii din Ploiesti.

UPDATE: Potrivit antena3.ro, în incendiul de la Ploiești au murit doi bărbați de 74 și 75 de ani. Aceeași sursă mai arată că o asistentă care a încercat să ajute ar fi suferit arsuri pe 40 la sută din suprafața corpului.

Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit la parter pe o suprafață de 20 mp, fără flacără cu degajare de fum. „La ora 04.36 a fost pus în aplicare Planul Roșu Județean. 20 de pacienți au fost evacuați. La fata locului au fost mobilizate 6 autospeciale de lucru cu apă și spuma, 1 desc și 20 ambulante SMURD și SAJ cu 57 de pompieri militari”, a transmis ISU.

Incendiul este lichidat. S-a manifestat într-un salon de la parterul clădirii, pe o suprafață de aproximativ 20 mp. S-a început transferul pacienților către Spitalul Județean Prahova.

La fața locului a ajuns și Raed Arafat.

Citeste si:

Pacienți cu COVID-19 internați în stare gravă la spitalul din Lețcani, evacuați din cauza frigului din saloane

Mai mulţi pacienţi cu COVID, inclusiv cei internaţi la Terapie intensivă, sunt mutaţi, miercuri seară, de la spitalul mobil Leţcani la alte unităţi medicale ieşene, din cauza frigului din...

Imagini teribile de la reținerea unui piroman care s-a răzbunat pe fosta soție dând foc apartamentului VIDEO

Zeci de persoane, printre care și copii, au fost evacuate de urgență din casele lor după ce un bărbat orbit de gelozie a dat foc apartamentului dintr-un bloc din orașul brașovean Săcele....

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă