Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Craiova: Trei cadre medicale au sarit de la etaj si au suferit fracturi. 18 pacienti si cinci angajati s-au autoevacuat

1 lună in urmă 1

Un incendiu a izbucnit, luni seara, la Spitalul de Psihiatrie din Craiova, iar 18 pacienti si cinci cadre medicale s-au autoevacuat, un alt pacient fiind scos de pompieri.

Trei cadre medicale au fost transportate la spital cu fracturi, arata primele informatii oferite de ISU Dolj.

Potrivit ISU Dolj, un incendiu a izbucnit la Spitalul de Psihiatrie din spatele Parcului Romanescu, intr-un izolator (rezerva) de la urgenta.

Acolo au fost trimise doua subunitati de interventie, Detasamentul 1 si 2 Pompieri Craiova cu 6 autospeciale de lucru cu apa si spuma, 2 autospeciale de lucru la inaltime, 1 descarcerare grea si 1 ambulanta tip B.

"La sosirea echipajelor la locul interventiei, au fost gasiti 18 pacienti si cinci cadre medicale autoevacuate, un pacient fiind evacuat de salvatori. Trei cadre medicale care au suferit fracturi au fost transportate la spital", a transmis ISU Dolj.

CITESTE SI:

A murit liderul trupei Cargo, Adi Barar. Era in stare grava la terapie intensiva, infectat cu coronavirusRestrictiile de circulatie dupa ora 22.00 si declaratia pe proprie raspundere ar putea fi reintroduse. Ultimele intentii ale GuvernuluiVal de reactii dupa interviul acordat de Meghan Markle. Inclusiv Serena Williams a facut un comentariuTatal Catalinei Ponor, arestat dupa ce a batut doi politisti din ConstantaCiprian Marica, atac la Beatrice Mahler: "Bai, dar voi, directori de spitale, sefi sau doar medici, cand mai munciti daca toata ziua sunteti la televizor?"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă