Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Craiova, provocat de un pacient. Trei cadre medicale, transportate la spitalul de Urgență

1 lună in urmă 3

Un incendiu a izbucnit, luni seară, în clădirea Clinicii de Psihiatrie din Craiova, provocat, se pare, de un pacient. Trei cadre medicale au fost transportate la spitalul de Urgență, informează Gazeta de Sud.

Cadrele medicale rănite ar fi suferit fracturi în timp ce încercau să iasă din clădire. Un pacient a fost evacuat de pompieri.

„La sosirea echipajelor la locul intervenției, au fost găsiți 18 pacienți și 5 cadre medicale autoevacuate, un pacient fiind evacuat de salvatori. Trei cadre medicale care au suferit fracturi au fost transportate la spital”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

„Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 20 mp și a fost lichidat. În urma incendiului, s-au înregistrat trei victime cadre medicale, care au suferit traumatisme la membrele inferioare prin cădere de la înălțime. Un pacient acuză cefalee. Victimele sunt conștiente și sunt transportate la spital.”, a anunțat și centrul Operativ pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Sănătății.

La fața locului au acționat două subunități de intervenție, cu 6 autospeciale de lucru cu apă și spumă, 2 autospeciale de lucru la înălțime, o descarcerare grea și o ambulanță.

FOTO: Hepta

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă