Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Craiova, provocat de un pacient. Trei cadre medicale, rănite după ce au sărit de la etajul 1

1 lună in urmă 3


Un incendiu a izbucnit luni seară, în clădirea Clinicii de Psihiatrie din Craiova. Din primele informații oferite de pompierii doljeni, nici un pacient nu ar fi fost rănit, toți fiind evacuați în siguranță. Trei medici însă suferit fracturi, după ce din panică au sărit pe geam de la etajul 1, informează Gazeta de Sud.


Incendiul a fost provocat de un pacient, care a dat foc lenjeriei din salon, a anunțat ISU Dolj.


18 pacienți 5 cadre medicale au reușit singure din spital, iar un pacient a fost evacuat de salvatori, au precizat la rândul său reprezentanții IPJ Dolj.


Trei cadre medicale însă au fost transporate la spitalul de urgență din Craiova, după ce au suferit fracturi. Oamenii s-au speriat când au auzit că e incendiu și au sărit pe geam de la etajul 1.


„Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 20 mp și a fost lichidat. În urma incendiului, s-au înregistrat trei victime cadre medicale, care au suferit traumatisme la membrele inferioare prin cădere de la înălțime. Un pacient acuză cefalee. Victimele sunt conștiente și sunt transportate la spital”, a anunțat și centrul Operativ pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Sănătății.


La fața locului au acționat două subunități de intervenție, cu 6 autospeciale de lucru cu apă și spumă, 2 autospeciale de lucru la înălțime, o descarcerare grea și o ambulanță.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă