Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Arad, provocat de un pacient. Peste 20 de persoane evacuate

1 lună in urmă 40

Un incendiu provocat de un pacient a avut loc la primele ore ale zilei de duminică la Spitalul de Psihiatrie din Arad. Trei pacienți și trei cadre medicale au fost duse la UPU Arad, după ce s-au intoxicat cu fum.

Galerie (8)

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Arad, provocat de un pacient. Peste 20 de persoane evacuate

ISU Arad

Potrivit ISU Arad, pompierii au fost sesizați duminică dimineața, la ora 4.24, cu privire la un incendiu provocat de un pacient într-un salon al Spitalului de Psihiatrie din Arad, informează reporterul Observator Iulia Pop.

La interventie s-au deplasat două autospeciale de stingere și mai multe chipaje SMURD, cu un total de 18 subofițeri și 3 ofițeri. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta într-o rezervă a spitalului cu degajare mare de fum și posibilitatea de extindere.

Incendiu lichidat după 20 de minute

O parte a pacienților, aproximativ 15 persoane, s-au autoevacuat. Pompierii au evacuat alți 6 pacienți și 3 cadre medicale. Echipajele medicale au evaluat persoanele evacuate. Șase dintre acestea, trei pacienți și trei cadre medicale, au fost transportate la UPU Arad, după ce s-au intoxicat cu fum. Incendiul a fost lichidat în aproximativ 20 de minute.

Conform ISU Arad, cauza probabilă a incendiului a fost folosirea cu intenție a unor surse de aprindere.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

 „Dintr-o dată privea în gol”

1

Un bărbat dărâmat de durere a povestit trauma prin care a trecut văzându-şi soţia, mamă a trei copii şi însărcinată cu cel de-al patrulea, pierind sub ochii lui. A crezut până în ultimul moment că totul va fi bine, dar adevărul s-a dovedit a fi necruţător.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă