Incendiu la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova. Patru saloane au fost inundate cu fum, focul ar fi pornit de la o rezervă a UPU

1 lună in urmă 1

Un incendiu a izbucnit luni seară, la Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie din Craiova, patru saloane de la parterul unității fiind inundate de fum. La acest moment, patru persoane necesită îngrijiri, dintre acestea trei sunt cadre medicale și una este pacient.

Incendiu la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova. Patru saloane au fost inundate cu fum

Incendiu la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova. Patru saloane au fost inundate cu fum

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta - imagine ilustrativa

Ministerul Sănătății anunță că incendiul a afectat patru saloane din cadrul Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie din Craiova (unitate non-COVID-19).

La fata locului au fost trimise doua subunități de interventie, Detasamentul 1 și 2 Pompieri Craiova cu 6 autospeciale de lucru cu apă și spumă, 2 autospeciale de lucru la înălțime, 1 descarcerare grea și 1 ambulanță tip B.

Cadrele medicale ar fi sărit de la primul etaj al clădirii

La sosirea echipajelor la locul intervenției, au fost găsiți 18 pacienți și 5 cadre medicale autoevacuate, un pacient fiind evacuat de salvatori.

Trei cadre medicale care au suferit fracturi au fost transportate la spital.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

incendiu spital craiova incendiu craiova fum salon pacienti evacuati
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă