INCENDIU LA MATEI BALȘ | Patru pacienți, internați la "Marius Nasta". Alți 30 vor ajunge în cursul zilei

4 săptămâni in urmă 31

 Inquam/Octav ganea)Incendiul de la Matei Balș a izbucnit la parter, dar a afectat și etajul unei clădiri (foto: Inquam/Octav ganea)

Patru pacienți afectați în cursul incendiului devastator care a izbucnit, vineri dimineață, la Institutul "Matei Balș" au fost internați la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”. De-a lungul zilei, alți pacienți vor fi cazați în această unitate spitalicească, potrivit Realitatea Plus.

VINERI, 29 IANUARIE 2021, 08:43

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Emanuel Focsan

Cei patru pacienți care au fost internați deja au suferit intoxicații cu fum si se află sub observatia medicilor. În cursul zilei, alți 30 de pacienti de la "Matei Balș" vor fi aduși la "Marius Nasta", pentru a urma tratamentul Covid, fiind vorba de persoane aflate în stadii medii sau grave ale bolii. 

La Institutul de Pneumoftiziologie se fac pregătiri astfel încât să fie creat spațiu adecvat pentru pacienții noi, pentru că este vorba de persoane care au nevoie de măști de oxigen. De asemenea, potrivit Realitatea Plus, medicii vor analiza și posibilitatea de a modifica schemele de tratament pe care pacienții le aveau la "matei Balș".

Managerul Beatrice Mahler a precizat că numeroase cadre medicale au venit la spital, deși erau libere, pentru a oferi sprijin.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă