Incendiu la Marius Nasta. Raed Arafat: „Probabil pacienții vor fi relocați”

1 săptămână in urmă 1

Incendiu la Marius Nasta. Șeful DSU Raed Arafat a declarat duminică seară, la Antena 3, că echipele de intervenție care au fost chemat la Spitalul Marius Nasta din București, la alertă de incendiu, nu au găsit focu cu flacără în „tirul ATI”.

„Nu era foc cu flacără în tirul ATI. Probabil a fost ceva la exteriorul tirului. Echipele sunt acolo la acest moment, nu sunt probleme. O sa aflam  care e cauza fumului. Probabil pacienții vor fi relocați’”, a zis Raed Arafat.

Un incendiu a fost anunţat duminică seară la secţia mobilă ATI de la Institutul Marius Nasta, unde sunt internaţi şapte pacienţi. Conform IGSU, un ventilator extern a scos fum şi zeci de echipaje de intervenţie se află la unitatea medicală. La acest moment nu se mai observă degajare de fum şi se fac verificări pentru identificarea focarului.

”În urmă cu scurt timp a fost anunţat faptul că se degaja fum de la un ventilator exterior al unităţii mobile AŢI de la Spitalul Marius Nasta.  În interiorul unităţii mobile sunt 7 pacienţi (5 dintre aceştia fiind intubaţi), care nu au fost răniţi.  Intervin 8 autospeciale de stingere, 8 SMURD”, anunţă ISU Bucureşti – Ilfov.
Conform aceleiaşi surse, în acest moment nu se mai observă degajare de fum şi se fac verificări pentru identificarea focarului.
Preventiv, cei 7 pacienţi vor fi relocaţi în cadrul altor secţii din spital.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă