Incendiu la Institutul „Matei Balș” din București » 4 persoane au murit, aproximativ 100 au fost evacuate

1 lună in urmă 16

UPDATE ORA 07:45 | 4 morți în incendiul de la Matei Balș

Raed Arafat anunță decesul a patru persoane. Șeful DSU a oferit declarații alături de ministrul Vlad Voiculescu și a mai spus că primul apel la 112 a fost înregistrat la ora 05:05.

Șeful DSU a precizat că incendiul nu a avut loc la o secție ATI. Întrebat în ce stare se aflau cei patru pacienți care au decedat, dr. Adrian Streinu-Cercel a declarat că aceștia erau în „stare medie”, având mască de oxigen, informează Libertatea.ro. 

Primele rapoarte indică 3 victime la Matei Balș

Din informațiile preliminare, 3 pacienți au decedat la parterul pavilionului unde s-a produs incendiul. Aceștia au fost găsiți carbonizați, în timp ce o altă persoană ar fi resuscitată, scrie G4Media.

Incendiul, izbucnit la Pavilionul 5 de la Institutul Matei Balș, a fost stins după intervenția pompierilor. Pacienții, bolnavi de COVID-19 în diverse stadii, aproximativ 100 la număr, au fost evacuați de urgență și transportați la alte spitale, notează sursa citată.  

Incendiu la “Matei Balș” din București

„La nivelul ISU București Ilfov a fost declansat Planul Rosu. Incendiul s-a manifestat la parterul unui corp de clădire cu regim de inaltime P+3, pe doua laturi. 

Au fost constituite echipe de cautare si salvare a persoanelor si se realizeaza evacuarea lor. Potrivit informațiilor furnizate, în clădire se aflau aproximativ 100 de persoane”, se arată într-un comunicat al ISU București Ilfov, publicat de G4 Media. 

Mircea Radu a plecat din țară după și-a dat demisia din TVR. Incredibil cu ce se ocupă acum

Libertatea

Playtech: Fosta soție a lui Marian Drăgulescu, VEDETĂ pe un site pentru adulți. Din ce face mulți bani
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă