Incendiu într-un bloc din Târgu Mureş: 30 de persoane au fost evacutate. "S-a aprins aici ceva, dar toată familia ei e la spital"

1 săptămână in urmă 25

De Sorin Tanţoş.
Publicat: 04.05.2021, 13:14.
Actualizat: 04.05.2021, 13:14

Peste 30 de persoane au fost evacuate în această dimineaţă dintr-un bloc din Târgu Mureş, în urma unui incendiu. Flăcările au izbucnit într-un apartament de la etajul trei, cel mai probabil din cauza unei lumânări lăsată nesupravegheată.

Un bărbat rămas blocat în apartament a fost salvat de pompieri.

Alarma s-a dat în jurul orei 4.30 dimineaţa. Un apel la 112 anunţa că dintr-un apartament de la etajul trei al unui bloc de pe strada Petru Dobra iese fum.

"M-am speriat. Cand am iesit din camera si am vazut fum pe hol am inchis usile si am deschis geamurile si am inceput sa tip".

Ajunşi la faţa locului pompierii de la detaşamentul Târgu Mureş au evacuat 25 de persoane, iar alte şase au reuşit să iasă singure.

"Ne-au scos afară pe toţi locatarii în faţa blocului acolo până ce ei au controlat gazul, curentul".

"Pur şi simplu ni s-a spus să ieşim afară, era foc pe casa scărilor, atâta... Nu ştim nimic, din somn ne-am trezit toţi".

Incendiu la etajul 3

Raul Toduţ - ISU: "Incendiul, la sosirea gărzii de intervenţie se manifesta la etajul 3 într-un apartament în care a fost surprinsă o persoană de sex masculin de 54 de ani".

În apartament se aflau şi soţia şi fiica bărbatului, dar acestea au reuşit să iasă singure. Înainte ca apartamentul să fie cuprins de flăcări.

"S-a aprins aici ceva, dar toată familia ei e la spital".

"De la lumânare, ce ştiu eu... Nu putem să spunem concret nimic că nu ştim".

Familia a fost transportată la unitatea de primiri urgenţe a SMURD Târgu Mureş pentru investigaţii medicale, dar din fericire starea lor de sănătate este una bună.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă