Incendiu devastator în Slatina. O clădire a luat foc, iar nouă mașini parcate în apropiere au fost avariate VIDEO

1 săptămână in urmă 34

Luni, 10 Ianuarie 2022, ora 09:19

74 citiri

Incendiu devastator în Slatina. O clădire a luat foc, iar nouă mașini parcate în apropiere au fost avariate VIDEO

Un incendiu devastator a izbucnit în noaptea de duminică spre luni, 10 ianuarie, la o clădire dezafectată din Slatina, iar pompierii au intervenit timp de trei orei pentru stingerea flăcărilor. Clădirea a ars în totalitate, iar nouă maşini aflate în apropiere au fost avariate. Focul a fost pus cel mai probabil de o persoană fără adăpost.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, pompierii Detaşamentului Slatina au intervenit în cursul nopţii de duminică spre luni, cu trei autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenţie la înălţime, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD şi o autospecială pentru primă intervenţie, acţionează pe strada Piteşti din municipiul Slatina, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o clădire dezafectată.

În momentul sosirii echipelor de intervenţie, clădirea, cu o suprafaţă de 120 de metri pătraţi, ardea generalizat, iar mai multe autoturisme parcate în apropierea acesteia au fost afectate din cauza căldurii degajate de incendiu.

“Pentru lichidarea incendiului şi îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acţionat aproximativ trei ore. În urma evenimentului clădirea a ars în totalitate şi au fost avariate nouă autoturisme parcate în zonă. Cauza probabilă a incendiului a fost folosirea focului deschis în spaţii închise, cel mai probabil de către o persoană fără adăpost”, a anunţat ISU Olt.

Citeste si:

 63 de persoane rănite, din care 31 sunt în stare gravă VIDEO

Un număr de 63 de persoane au fost rănite, 31 fiind în stare gravă, în urma unui incendiu izbucnit într-un bloc din cartierul Bronx, din New York, anunţă presa americană. Conform New...

”Poarta iadului”, craterul imens care arde de zeci de ani, va fi închisă. Ordinul dat de președintele Turkmenistanului

Preşedintele Turkmenistanului a ordonat stingerea unui incendiu care arde de zeci de ani într-un crater imens de gaz din deşert, cunoscut sub numele de "Poarta iadului". Preşedintele...

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă