Incendiu devastator în Mamaia: trei terase au ars ca o torță, mai multe butelii au explodat. Turiștii i-au ajutat pe pompieri

1 lună in urmă 34

Un incendiu puternic a izbucnit la o terasă din stațiunea Mamaia. Din cauza vântului puternic, flăcările s-au extins cu repeziciune și la alte două localuri din apropiere. 50 de pompieri au fost trimiși să stingă focul. Cele trei terase au fost distruse de flăcări, iar proprietarul a suferit un atac de panică.

Terasa care a ars ca o torță se află în zona Cazinoului Constanța. În momentul izbucnirii incendiului, în local se aflau atât angajați, cât și turiști. Pentru că focul se extindea cu rapiditate, turiștii le-au dat o mână de ajutor pompierilor și au scos din local mesele și scaunele din lemn.

Mai multe butelii au explodat din cauza incendiului.

Incendiu devastator în Mamaia: trei terase au ars ca o torță. FOTO: Captură Digi24

Din cauza vântului puternic flăcările s-au extins și la alte două terase din zonă. Intervenția pompierilor a fost îngreunată pentru că hidranții din apropiere nu aveau suficientă presiune la apă.

Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Dobrogea: "La fața locului am intervenit cu 6 autospeciale, o descarcerare, o autoscară, un echipaj de prim ajutor și o cisternă cu 10 tone de apă. Cu un total de 50 de pompieri. Intervenția a fost dificilă, cele trei terase erau lipite una de cealaltă și din cauza densității mari materiale combustibile din interior".  

Proprietarul teraselor a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri la fața locului, iar o persoană care s-a înțepat într-un cui, a fost dusă la spital de un echipaj SMURD. Se pare că incendiul ar fi pornit din bucătăria unuia dintre localuri.

Editor : G.M.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă