Incendiu devastator în București - 4 case au luat foc - 12 autospeciale au intervenit de urgență

2 săptămâni in urmă 2

Incendiu în FerentariIncendiu în Ferentari

4 case din Ferentari au luat foc sâmbătă dimineața. Pompierii au intervenit cu 12 autospeciale.

SÂMBĂTĂ, 03 APRILIE 2021, 06:34

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Dan Istratie

Incendiu puternic în Ferentari. 4 case au luat foc la primele ore ale dimineții de sâmbătă. Pompierii s-au deplasat cu 12 mașini de intervenție iar la fața locului s-a aflat și o ambulanță SMURD.

Unei femei i s-a făcut rău și a leșinat. Ea și-ar fi revenit ulterior și nu a avut nevoie de ajutor din partea medicilor.

"În acest moment sunt 8 autospeciale. Suprafață e de 350m pătrați, o zonă cu locuințe lipite între ele, motiv pentru care propagarea s-a făcut rapid. Se lucrează pentru localizarea incendiului și limitarea extinderii. Până în acest moment la ambulanță SMURD nu a fost nicio persoană pentru ajutor.

Este o degajare foarte mare de fum, flacăra vizibilă de la distanță foarte mare, e un incendiu cu o dezvoltare destul de puternică. În ceea ce privește alimentarea cu apă, în zona respectivă sunt rezerve de apă. Există posibilitatea că incendiul să se extindă dar această posibilitate a fost redusă cu resursele pe care le avem", a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU București.

Incendiul a afectat 350 de metri pătraţi de la patru proprietati, case şi anexe, una dintre acestea fiind lipită de un bloc cu patru etaje, la care însă nu s-au extins flăcările.

Având în vedere resursele limitate de alimentare din reţeaua stradală de hidranţi, la faţa locului au fost trimise 12 autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul a fost localizat, potrivit sursei citate.

În casa şi anexa afectate se aflau depozitate foarte multe materiale combustibile care ardeau mocnit, iar pompierii au utilizat un buldoexcavator pentru îndepărtarea acestora.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă