Incendiu devastator în București - 4 case ard - 12 autospeciale se află la fața locului

1 săptămână in urmă 1

Incendiu în FerentariIncendiu în Ferentari

4 case din Ferentari ard cu flacără deschisă. Pompierii intervin cu 12 autospeciale. Din primele informații nu sunt victime.

SÂMBĂTĂ, 03 APRILIE 2021, 06:34

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Dan Istratie

Incendiu puternic în Ferentari. 4 case ard la primele ore ale dimineții de sâmbătă. Pompierii s-au deplasat cu 12 mașini de intervenție iar la fața locului se mai află și o ambulanță SMURD.

Unei femei i s-a făcut rău și a leșinat. Ea și-ar fi revenit ulterior și nu a avut nevoie de ajutor din partea medicilor.

"În acest moment sun 8 autospeciale. Suprafață e de 300m pătrați, o zonă cu locuințe lipite între ele, motiv pentru care propagarea s-a făcut rapid. Se lucrează pentru localizarea incendiului și limitarea extinderii. Până în acest moment la ambulanță SMURD nu a fost nicio persoană pentru ajutor.

Este o degajare foarte mare de fum, flacăra vizibilă de la distanță foarte mare, e un incendiu cu o dezvoltare destul de puternică. În ceea ce privește alimentarea cu apă, în zona respectivă sunt rezerve de apă. Există posibilitatea că incendiul să se extindă dar această posibilitate a fost redusă cu resursele pe care le avem", a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU București.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă