Incendiu de proporții în Mehedinți. 40 de pompieri intervin pentru stingerea flăcărilor

1 lună in urmă 8


Cel puțin 50 de hectare de vegetație au fost afectate de un incendiu puternic care s-a declanșat miercuri după-amiază pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin, zona Dealul Viilor., informează Digi 24.


Mai multe autospeciale cu 40 de pompieri intervin pentru stingerea flăcărilor. Focul s-a extins şi la mai multe gospodării, printre care și de o casă care însă nu ar fi locuită.


Flăcările au afectat trei anexe gospodărești și patru case dezafectate.


„Peste 40 de pompieri intervin cu 6 autospeciale cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată, care se manifesta violent şi s-a extins la mai multe gospodării”, a transmis ISU Mehedinţi. 


Pompierii depun eforturi susținute pentru localizarea și stingerea incendiilor, reușind să împiedice propagarea flăcărilor la mai multe case locuite, autovehicule și stupi, informează gds.ro.


Pentru gestionarea situațiilor de urgență de la nivelul județului Mehedinți, IGSU a dispus suplimentarea forțelor cu efective de pompieri din cadrul ISU Timiș și ISU Caraș-Severin cu patru autospeciale cu apă și spumă.


Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență incendiul ar putea fi stins într-o oră.


Captură video


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă