Incendiu de proporţii în Hunedoara, la Simeria. Ard zeci de caroserii auto, într-un centru de colectare a fierului vechi

3 săptămâni in urmă 20

Publicat: 21.04.2021, 14:25.
Actualizat: 21.04.2021, 14:31

Incendiu de de proporții în Hunedoara, la Simeria, într-un centru de colectare a fierului vechi. La faţa locului intervin mai multe echipaje de pompieri. La fața locului a fost solicitată și intervenția Gărzii de Mediu, pentru a stabili gradul de poluare.

Incendiu uriaș în Hunedoara, la Simeria. Ard zeci de caroserii auto, într-un centru de colectare a fierului vechi

Facebook

Pompierii au intervenit, miercuri, la un incendiu de proporţii care a izbucnit într-un centru de colectare a fierului vechi din Simeria. Incendiul s-a manifestat cu degajări mari de fum, dar fumul nu a ajuns în zonele de case, nefiind necesară avertizarea populaţiei.

”Ajunşi la locul în care se dezvolta incendiul pompierii au constatat că arderea se manifesta la caroserii auto dezafectate depozitate în aer liber pe aproximativ 400 metri patraţi. Incendiul a fost în scurtă vreme localizat, în zonă neexistând pericolul propagării la locuinţe sau hale industriale. De asemenea, nimeni nu a fost rănit sau intoxicat cu fum.

Cantitatea mare de fum degajată în atmosferă a impus notificarea Gărzii de Mediu în vederea stabilirii gradului de poluare în urma incendiului”, a transmis ISU Hunedoara.

Deoarece norul de fum nu a fost direcţionat de curenţii de aer spre zonele locuite nu s-a impus avertizarea populaţie prin intermediul Ro-Alert.

Pompierii au precizat că, după finalizarea operaţiunilor de lichidare a incendiului se va stabili o cauză probabilă de generare a acestuia.

Garda de Mediu face verificări, pentru a stabili gradul de poluare în urma incendiului.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă