Incediu puternic la un depozit din județul Giurgiu. Au ars 20 de tone de furaje

1 lună in urmă 1

20 de tone de furaje au ars la un depozit din județul Giurgiu20 de tone de furaje au ars la un depozit din județul Giurgiu

Incendiu puternic în localitatea Ghizdaru, Giurgiu, la un depozit unde se aflau 20 de tone de furaje. Focul a cuprins şi vegetaţia uscată din jurul acestuia pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi.

DUMINICĂ, 28 FEBRUARIE 2021, 12:09

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Iulian Budușan

Imagine

Imagine

Imagine

Conform pompierilor, focul a fost întreţinut de vântul care a bătut cu viteze, la rafală, de până la 62 de kilometri la oră, pompierii acţionând două ore pentru stingerea incendiului şi lichidarea tuturor focarelor din baloţii de furaje.

Imagine

"În seara zilei de sâmbătă, 27 februarie, ISU Giurgiu a fost solicitat prin 112 să intervină pentru stingerea unui incendiu de furaje şi vegetaţie uscată în localitatea Ghizdaru, judeţul Giurgiu. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o cisternă. În sprijin, a intervenit şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Stăneşti cu un buldoexcavator", se arată într-un comunicat de presă al ISU.

Imagine

Pompierii au constatat că depozitul de furaje ardea violent, iar focul s-a extins şi la vegetaţia uscată din jur pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă