Încăierare în Parlamentul Armeniei. Armata a intervenit pentru a calma spiritele

1 lună in urmă 14

Spiritele sunt tot mai încinse în parlamentul Armeniei: în numai două zile, deputaţii s-au încăierat de trei ori.

Ultimul şi cel mai grav incident s-a produs după ce liderul opoziţiei l-a calificat pe prim-ministru drept "populist mincinos". Discursul a fost întrerupt de huiduieli dar un deputat al majorităţii nu s-a mulţumit cu atât şi şi-a agresat adversarul politic, ceea ce a declanşat o bătaie generală.

Preşedintele parlamentului a chemat soldaţii care au evacuat, nu fără greutate, câţiva deputaţi. Mai devreme, un parlamentar fusese bombardat cu sticle de apă după ce-i numise "trădători" pe câţiva foşti miniştri. Iar cu o zi înainte, o deputată fusese şi ea sancţionată cu evacuarea pentru un scandal.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un profesor şi-a dus elevii în tabără la Costineşti şi a început să danseze lasciv în faţa lor. Dascălul spune că a fost "o glumă nevinovată"

1

Ce au un comun geografia și striptease-ul? Răspuns: un profesor care a dansat lasciv. Pe jumătate dezbracat în fața elevilor pe care i-a dus în tabără, la mare. Imaginile sunt deja pe masa Inspectoratului Şcolar. Dascălul lipsit de inhibiţii nu înţelege cum a ajuns să fie anchetat de la o glumă pe care si azi o consideră nevinovată. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă