Încă un jucător și-a reziliat contractul cu Dinamo! „Mi-aş fi dorit să ajut mai mult echipa!”

2 săptămâni in urmă 4

Daniel Popa și-a reziliat contractul cu Dinamo, asta după ce jucătorul și-a depus memoriu, pentru neplata mai multor salarii. Atacantul s-a declarat dezamăgit de modul în care s-a despărțit de formația din „Ștefan cel Mare”.

În prezent, Daniel Popa (26 de ani) este jucătorul Chindiei Târgoviște, acolo unde mai are contract până la finalul sezonului, după ce, în toamnă, Dinamo l-a împrumutat la formația lui Emil Săndoi.

Dinamo se află pe locul 8 din play-out, cu 15 puncte.

Daniel Popa și-a reziliat contractul cu Dinamo

Atacantul susține că și-ar fi dorit să facă mai multe pentru Dinamo și este dezamăgit de modul în care s-a despărțit de formația roș-albă.

„Mi-am încheiat contractul cu Dinamo, mi-am primit toţi banii, acum mai am două luni contract aici (n.r. – la Chindia Târgovişte) şi apoi o să fiu liber. Am fost puţin dezamăgit, pentru că mi-aş fi dorit să ajut mai mult echipa, mai ales în momentele grele, dar asta a fost decizia lor de a mă împrumuta, eu le-am respectat-o.

A fost puţină suferinţă, pentru că am stat acolo trei ani, am pus suflet în fiecare sezon faţă de alţii şi îmi doream să ajut mai mult echipa. Fiind dinamovist de mic şi părinţii mei la fel şi mergând la fiecare meci… Vorbeam cu tata că şi-ar fi dorit să fiu acolo şi să ajut mai mult”, a declarat Daniel Popa, pentru Telekom Sport.

Florin Prunea, despre transferurile făcute la Dinamo

Fostul oficial din „Ștefan cel Mare” a desființat transferurile făcute, recent, de Dinamo și a vorbit în termeni duri despre atacantul Joseph Akpala.

„Eu am spus de la început că este o greșeală aducerea lui (n.r. Marius Nicolae) la Dinamo. Jucătorii pe care i-a adus nu au adus un plus. Din contră, vedem că sunt greșeli foarte mari, jucători care nu au jucat de foarte mult timp. L-am văzut pe Akpala, eu cred că ar fi trebuit să se facă un control medical mai amănunțit, că Doamne ferește să nu se întâmple ceva pe teren cu el, l-am văzut și cum șchiopăta, de abia alerga. Ziceai că este un jucător de la Liga 6 și l-am pus să joace la Liga 1”, a declarat Florin Prunea, la ProSport Live.

500.000 de euro este cota lui Daniel Popa, conform transfermarkt.com

The post Încă un jucător și-a reziliat contractul cu Dinamo! „Mi-aş fi dorit să ajut mai mult echipa!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă