Încă un club din Liga 1 e de vânzare, după ce Gigi Becali a anunțat că cere 10 milioane de euro pe FCSB: „Mă enervează și îmi consumă viața!”

1 săptămână in urmă 12

Valeriu Iftime, finanțatorul echipei FC Botoșani, a anunțat că se gândește serios să se retragă din fotbalul românesc.

După ce l-a dat afară pe Edi Iordănescu, Gigi Becali a intrat în conflict cu suporterii echipei și le-a transmis acestora că dacă vor să facă ei legea la FCSB, să îi plătească zece milioane de euro și pot prelua ei echipa.

La scurt timp, Valeriu Iftime a anunțat că s-a săturat de fotbalul românesc, dar, spre deosebire de Gigi Becali, acesta nu cere niciun ban în schimbul echipei FC Botoșani.

FC Botoșani e de vânzare! Anunțul lui Valeriu Iftime

Valeriu Iftime a prezentat ce cumul de factori l-a dus în postura de a face acest anunț. Acesta s-a referit și la problemele financiare înregistrate în acest an.

„Dacă găsesc un investitor aș ceda echipa, aerul din fotbalul românesc nu e respirabil pentru mine. Nu producem spectacol, nu avem o imagine coerentă, e și din cauza acestor patroni. Eu fac fotbal din responsabilitate socială.

Vreau să plec, fotbalul românesc nu produce absolut nimic, fotbalul nostru e plin de angoase, nu e nicio plăcere.

Nu e un an bun pentru mine din punct de vedere financiar, iar banii vor fi din ce în ce mai puțini de acum înainte. Dacă FCSB nu mai cumpără, e rău pentru toți, vedeți că noi nu vindem în Europa.

Noi mimăm fotbalul, cu greșeli impardonabile de arbitraj, cu patroni excentrici, mă enervează și îmi consumă viața, mă scoate din circuitul normalității mele.

Voi găsi o soluție, e un club cu un reglaj fin bine făcut, dar l-aș da fără nicio remușcare, l-aș da pe nimic, nu vreau niciun ban, vreau să vină cineva să garanteze că îl susține cel puțin 3 ani, echipa nu are nicio datorie, niciun litigiu”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Digi Sport.

The post Încă un club din Liga 1 e de vânzare, după ce Gigi Becali a anunțat că cere 10 milioane de euro pe FCSB: „Mă enervează și îmi consumă viața!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă