Încă un "caz Sergio Ramos" la Real Madrid! Florentino Perez are mari bătăi de cap cu prelungirea contractelor starurilor sale

1 lună in urmă 1

Liga 2: Petrolul - Metaloglobus, marți, 19:00, Digi Sport 1

UEFA Champions League: Atletico Madrid - Chelsea, marți, 22:00, Digi Sport 1

Real Madrid ar putea suferi o transformare totală în vara lui 2021, în condițiile în care Sergio Ramos nu și-a prelungit contractul cu "galacticii", iar Luka Modric (35 de ani) și Lucas Vázquez (29 de ani) sunt și ei pe picior de plecare de pe Santiago Bernabeu. Mai mult, situația neclară a contractelor starurilor "blancos" se extinde și la formația feminină.

Galerie Foto

Kosovare Asllani, cea mai bună jucătoare a formației feminine de la Real Madrid, riscă să rămână liberă de contract în vară, la fel ca Sergio Ramos

Cea mai bună jucătoare a lui Real Madrid, Kosovare Asllani (31 de ani), își încheie acordul cu gruparea din capitala Spaniei în luna iunie, dar nu a primit nicio ofertă de reînnoire. Suedeza este principala marcatoare a lui Real în Liga Iberdrola, cu 12 goluri în 18 meciuri. În plus, Asllani a intrat în istoria clubului de pe Santiango Bernabeu cu cel mai rapid hat-trick, reușit în 155 de secunde.

"Am oferte concrete de la alte cluburi, dar vreau să rămân la Madrid. Am muncit mult în acest sezon, lucrurile s-au mișcat, am început să câștigăm meciuri și am contribuit mult la echipă. Îmi place aici!", a declarat Kosovare Asllani, potrivit AS.

În aceeași situație este și Sofia Jakobsson, coechipiera lui Asllani de la reprezentativa Suediei: "E remarcabil că cele mai importante echipe se interesează de noi. Asta înseamnă că am făcut treabă bună. Cred că Real Madrid va lupta, în viitor, pentru Champions League feminin, dar nu știu în cât timp se va întâmpla asta. Ceea ce am clar în minte, e că echipa va deveni o forță. Dacă am timp să aștept toate acestea?", a declarat nordica.

Etichete: real madrid , florentino perez , sergio ramos , contracte real madrid , kosovare asllani
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă