Încă un bărbat atacat de urs. A fost rănit grav la nivelul feței

1 lună in urmă 16

Sambata, 25 Septembrie 2021, ora 20:38

56 citiri

Încă un bărbat atacat de urs. A fost rănit grav la nivelul feței

Un bărbat în vârstă de 58 de ani din Breaza a fost atacat sâmbătă după-amiază de un urs. Bărbatul a fost preluat de un echipaj de Salvare cu multiple răni la nivelul capului.

Potrivit reprezentanților Ambulanței, bărbatul are "traumatism cranio facial cu plagă occipitala, multiple plăgi faciale". A fost preluat conștient de un echipaj cu medic, evaluat și stabilizat, iar ulterior a fost transportat la Spitalul Județean.

În Breaza, sâmbătă seară a fost emis mesaj RoAlert care semnalează prezența unui urs pe o stradă din oraș.

Vineri seară, un alt bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Comarnic a fost grav rănit de un urs. Acesta a fost transportat la spital cu "traumatism cranio-facial cu lipsă scalp fronto parietal drept, multiple plăgi delabrante faciale, gât și ambele urechi, multiple plăgi torace anterior; abdomen și antebraț drept". Bărbatul a fost operat, dar medicii sunt rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire.

Citeste si:

Care sunt prioritățile pe termen foarte scurt ale guvernării, după Congresul PNL

Premierul Florin Cîţu, ales sâmbătă, 25 septembrie, preşedinte al PNL, a declarat că priorităţile pe termen foarte scurt ale guvernării sunt legate de soluţii pentru preţurile la...

 "Nu vom mai folosi aceste creşteri ca instrument politic"

Florin Cîţu a anunţat că de la 1 ianuarie 2022 vor creşte pensiile, salariul minim şi alocaţiile copiilor, subliniind că îşi doreşte ca astfel de creştere să se producă la începutul...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă