Încă se aud ecourile dezastrului de la Erevan: "Vlad Chiricheș arată ca o babă amorțită!" Man și Burleanu, luați în colimator

2 săptămâni in urmă 1

Liga 1, etapa 29: Academica - Poli Iaşi, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1, etapa 29: Gaz Metan - FC Argeş, vineri, 20:30, Digi Sport 1

De această dată, Adrian Porumboiu l-a atacat dur pe Vlad Chiricheș, căpitanul naționalei, însă nici Dennis Man și Răzvan Burleanu, președintele FRF, nu au scăpat de "furia" fostului arbitru internațional.

Adrian Porumboiu: "Vlad Chiricheș arată ca o babă amorțită, iar Dennis Man nu valorează nici un milion de euro"

Viteza de reacție a lui Vlad Chiricheș a fost aspru criticată de Porumboiu, în timp ce valoarea lui Dennis Man, transferat de Parma de la FCSB în schimbul a 13 milioane de euro, a fost pusă la îndoială.

"Naționala României a pierdut la Erevan, dar nu este vina lui Mirel Rădoi. Ne-am dorit un fotbal ofensiv, un fotbal cum juca FC Barcelona, atunci ar trebui să-l lăsăm să-și facă treaba în continuare. O să-mi atrag multe critici, dar așa eu cred.

Nu avem calitate la jucătorii naționalei, degeaba vrea antrenorul. Păi Vlad Chiricheș arăta ca o babă amorțită, în timp ce Dennis Man este îngrozit de faptul că el chiar crede că valorează 13 milioane de euro… Dar el, de fapt, nu face nici un milion", a spus Adrian Porumboiu la Radio Sport Total FM.

Adrian Porumboiu: "Pe Răzvan Burleanu nu-l scoți de la FRF nici cu Pentagonul"

Chiar dacă recunoaște că lui Răzvan Burleanu i se pot imputa multe decizii greșite, instalarea lui Mirel Rădoi pe banca echipei naționale a României nu se numără printre acestea, în opinia lui Porumboiu. Fostul patron de la FC Vaslui consideră că președintele FRF nu poate fi dat jos din funcția pe care o ocupă decât când el va dori acest lucru.

"Nu e normal ca lumea să lovească în Răzvan Burleanu, prin Mirel Rădoi. Președintele FRF are o grămadă de bube, trebuie criticat direct și la obiect. Eu sunt realist. Pe Burleanu nu-l scoți de acolo, de la FRF, nici cu Pentagonul! Mircea Sandu a plecat nesilit de nimeni, dacă nu voia să se dea la o parte, era și acum. Dar a decis să meargă pe alt drum", a mai spus Adrian Porumboiu.

Etichete: vlad chiriches , adrian porumboiu , razvan burleanu , armenia - romania , dennis man
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă