Încă o victorie a suporterilor-acționari de la Dinamo! DDB a salvat baza sportivă de la Săftica! Adevărata sumă achitată de către „câini”

3 săptămâni in urmă 12

Dinamo răsuflă ușurată, după ce suporterii-acționari au reușit să salveze baza sportivă de la Săftica.

Membrii DDB s-au mobilizat din nou exemplar și au strâns suma necesară pentru achitarea datoriei către ANAF în ceea ce privește baza de antrenament de la Săftica.

Dacă inițial se vorba despre suma de 35 de mii de euro, dinamoviștii au venit cu precizarea că de fapt a fost nevoie ca aceștia să achite 55 de mii de euro pentru a nu pierde baza sportivă unde „câinii” își desfășoară activitatea zilnică.

DDB a salvat baza sportivă de la Săftica

„AM REUȘIT SĂ SALVĂM ȘI SĂFTICA! După ce am strâns împreună banii de licență, iată că am reușit să strângem și banii pentru rata ANAF, pentru a nu pierde baza de antrenament de la Săftica.

Nu era vorba despre o rată de 35.000€, așa cum a apărut prin presă, ci despre 260.000 lei, adică aproximativ 55.000€. 35.000€ era suma care mai lipsea în momentul în care am făcut apelul către suporteri.

A fost din nou o mobilizare extraordinară a câinilor și am reușit să strângem 200.000 lei. Au mai rămas de plată 60.000 lei. De aceea e nevoie să strângem bani în continuare.
Ratele acestea sunt de plătit în fiecare lună pe data de 15.

Vânzarea de bilete a mers mai slab de această dată și asta s-a întâmplat din cauza rezultatelor. Dar mai este un motiv: Hăhăienii și cârcotașii au început să bage bățul tot mai mult și să caute dezbinarea suporterilor.
Cele mai importante lucruri le-am realizat cât timp am rămas uniți.
Nu există tabere în boardul DDB, așa cum a încercat presa să insinueze. Toată lumea trage la aceeași căruță.

Am reușit împreună în ultima lună SĂ STRÂNGEM BANII DE LICENȚĂ și SĂ SALVĂM SĂFTICA.
Nu boardul a realizat asta, ci noi toți. A fost greu, dar am reușit. Doar că DINAMO ÎNCĂ NU E SALVATĂ. Asta înseamnă că trebuie să continuăm să luptăm”, se arată pe pagina de Facebook a Peluzei „Cătălin Hîldan”.

AM REUȘIT SĂ SALVĂM ȘI SĂFTICA!

După ce am strâns împreună banii de licență, iată că am reușit să strângem și banii…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Joi, 15 aprilie 2021

The post Încă o victorie a suporterilor-acționari de la Dinamo! DDB a salvat baza sportivă de la Săftica! Adevărata sumă achitată de către „câini” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă