Încă o tragedie în handbalul mondial: Alfredo Quintana, cel mai bun portar la Euro 2020, a decedat la 32 de ani!

1 lună in urmă 1

Handbalul mondial a primit o altă lovitură foarte puternică. Alfredo Quintana (32 ani), portarul echipei FC Porto, a decedat azi, după ce luni suferise un stop cardio-respirator. Anunțul a fost făcut în cursul acestei după-amieze de club pe contul de Twitter.

Moartea lui Alfredo Quintana este a doua mare tragedie în handbalul mondial în ultima săptămână, după dispariția antrenorului Zlatko Saracevic (Podravka).

Încă o tragedie în handbalul mondial: Alfredo Quintana, cel mai bun portar la Euro 2020, a decedat la 32 de ani!

Alfredo Quintana (32 de ani) a suferit la antrenamentul de luni un stop cardio-respirator. A fost dus de urgență la spital și cu ajutorul aparatelor a fost stabilizat. Medicii au fost însă de la bun început rezervați în privința șanselor de supraviețuire. Azi, FC Porto a anunțat, din păcate, decesul portarului naționalei Portugaliei

„Nu ne-am gândit niciodată că va trebui să scriem acest mesaj: dragul nostru Alfredo Quintana a plecat astăzi. Îl vom aminti pentru totdeauna ca unul dintre noi. Un adevărat dragon. Odihnește-te în pace, eternul Quintana!”, a fost mesajul clubului.

A mensagem que nunca pensámos partilhar: o nosso querido Alfredo Quintana partiu hoje. Serás para sempre lembrado como um dos nossos. Um verdadeiro Dragão. Descansa em paz, Eterno Quintana!

🔵⚪#FCPorto #FCPortoSports pic.twitter.com/3bEf1714gO

— FC Porto (@FCPorto) February 26, 2021


Născut în Cuba, Alfredo Quintana a sosit în Portugalia în 2011, înainte de a fi naturalizat în 2014. La ultimele turnee finale, goalkeeper-ul a avut prestații la cel mai înalt nivel și a contribuit din plin la ascensiunea Portugaliei. Anul trecut a fost ales cel mai bun portar din Europene. De asemnenea, rezultatele echipei FC Porto din ultimii ani i s-au datorat și lui în mare măsură.

The post Încă o tragedie în handbalul mondial: Alfredo Quintana, cel mai bun portar la Euro 2020, a decedat la 32 de ani! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă