Inca o tara din UE ridica restrictiile pentru vaccinati

1 lună in urmă 2

Lituania este a cincea tara a Uniunii Europene, conform imperatortravel.ro, care a anuntat ca ridica orice restrictie de intrare pentru calatorii din Uniunea Europeana, care prezinta dovada vaccinarii complete anti-COVID.

Aceasta include doua doze pentru vaccinurile Pfizer BioNTech, Moderna si AstaZeneca / Oxford si o doza pentru vaccinul Johnson & Johnson care se asteapta sa fie aprobat in cursul lunii martie.

Dovada care trebuie prezentata este un certificat de vaccinare care sa fie scris in lituaniana, engleza sau rusa (cel romanesc vine bilingv, in romana si engleza).

In acest fel, Lituania se alatura Estoniei, Poloniei, Romaniei si Sloveniei, care au ridicat sau vor ridica in scurt timp restrictiile pentru cei vaccinati.

Alte tari care au luat sau au anuntat ca vor lua aceeasi masura sunt Georgia, Seychelles, Islanda si Cipru.

Mai puteti citi:

Cele doua cuvinte cu care Elon Musk a saracit milioane de mici investitoriDe ce legumele si fructele din supermarket nu se strica niciodata. Semnificatia codului misterios de pe autocolantDecizia surprinzatoare luata de o instanta din Spania dupa ce o romanca a fost ucisa. "Daca era omorat un spaniol, ar fi fost diferit"O noua tragedie in fotbal. Un jucator al Atalantei a murit la doar 21 de aniStabilirea unui medic afgan in Romania, refuzata pentru ca "a initiat si sprijinit activitati al caror scop il constituie savarsirea de acte teroriste"


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă