Încă o situație ciudată, din cauza Covid-19 » O echipă din play-off își aduce portar doar pentru 3 meciuri

3 săptămâni in urmă 14

Covăsnenii au fost nevoiți să apeleze la Bela Fejer (25 de ani), care era împrumutat la Nyíregyháza, în Ungaria. Acesta va juca la Sepsi OSK doar în următoarele trei partide.

Sepsi și-a adus portar pentru 3 meciuri

„Fejér Béla s-a întors la Sepsi OSK după ce în ultimele luni a jucat sub formă de împrumut la Nyíregyháza Spartacus. Având în vedere faptul că ambii portari ai echipei noastre, Niczuly Roland și Jesus Fernandez Collado, au fost diagnosticaţi cu COVID-19, am luat legătura cu reprezentanții clubului Nyíregyháza Spartacus în vederea reîntoarcerii goalkeeper-ului Fejér Béla, pe termen limitat. 

Potrivit înţelegerii dintre cele două cluburi, el va evolua sub culorile Sepsi OSK în următoarele trei meciuri de campionat, după care se va întoarce, tot sub formă de împrumut, la Nyíregyháza Spartacus. Bine ai revenit, Bela!”, au spus șefii lui Sepsi.

Sepsi a găsit fundaș

Sepsi a reușit astăzi să aducă și un fundaș central. E vorba despre Branislav Ninaj, internațional slovac în vârstă de 26 de ani. Ninaj a ajuns la Sfântu Gheorghe aseară și a semnat un contract pe un an și jumătate cu formația lui Leo Grozavu.

Fundașul central a evoluat ultima dată pentru Fortuna Sittard, unde a strâns 53 de meciuri. A mai trecut în cariera sa pe la Zilina, Lokeren, Osmanlispor, Slovan Bratislava și Petrzalka.

Branislav Ninaj

Branislav Ninaj

VIDEO. Bogdan Mitrea a intrat în cameră peste colegi: „Pleci de la Sepsi?”

Citește și alte știri despre Sepsi: 

EXCLUSIV Noul atacant de la FCSB, deturnat de la o altă echipă din Liga 1: „Voiam să-l prezentăm miercuri”EXCLUSIV Sepsi și-a luat stoper de națională: „L-am ales bine!”

Mircea Radu a plecat din țară după și-a dat demisia din TVR. Incredibil cu ce se ocupă acum

Libertatea

Playtech: Ianis Hagi a primit o veste teribilă în Scoția. Anunțul de ultim moment, ce se întâmplă chiar acum
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă