Încă o reușită pentru fanii lui Dinamo! DDB a strâns banii pentru a salva Săftica

1 lună in urmă 13

Articol de - Publicat joi, 15 aprilie 2021, 11:59 / Actualizat joi, 15 aprilie 2021 12:15

După ce au strâns banii necesari pentru obținerea licenței pentru Liga 1, fanii lui Dinamo au mai obținut o victorie de răsunet.

Sursele Gazetei Sporturilor au aflat că fanii din programul DDB au strâns suma necesară achitării datoriei către ANAF pentru baza de Săftica. Astfel, suporterii au făcut rost de suma de 35.000 de euro și au virat-o în conturile ANAF, iar clubul din „Ștefan cel Mare” nu riscă, pentru moment, să piardă baza de antrenament. 

„Peste tot suntem în chirie, dar Săftica e singurul loc unde suntem la noi acasă. Dacă nu achităm la timp această rată, baza sportivă de la Săftica intră în proprietatea statului și rămânem fără stabilimentul istoric unde, de-a lungul anilor, s-au antrenat Lucescu, Dinu, Pârcălab, Dudu Georgescu, Gigi Mulțescu, Mateuț, Custov, Cătălin Hîldan, Petre, Kiriță, Marius Niculae, Danciu, Mutu, Claudiu Niculescu", spuneau cei din DDB în urmă cu trei zile.

Azi era termenul limită pentru a plăti

Fanii din DDB au făcut un efort spectaculos în ultimele zile pentru a strânge suma necesară, având în vedere că azi era ultima zi în care puteau fi virați banii. Peluza Cătălin Hîldan a anunțat 14 aprilie ca fiind data până la care trebuiau strânși banii pentru a se asigura că se va aduna suma înainte de deadline-ul de azi.

Da, am pus gaj Săftica, este adevărat. Dar nu cred că este o problemă atât de mare. Este vorba despre o rată de 71.000 de lei pe lună, adică în jur de 17.000 de euro. Ceea ce nu mi se pare o sumă atât de mare. Multe cluburi fac asta, trebuia pusă o garanție
-Ionuț Negoiță, ex-patron Dinamo, în 2019

VIDEO Gigi Mulțescu nu mai este antrenorul lui Dinamo 

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Ce nu-i convine lui Dinu, după numirea lui Uhrin jr. la Dinamo: „«Tanacu» nu poate fi, cu tot respectul meu”

Playtech: Dana Budeanu este desființată de o vedetă TV. În ce hal a putut s-o jignească


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă