Încă o petrecere ținută acasă la Boris Johnson în plin lockdown - IMAGINI cu premierul britanic în timp ce dansa

1 săptămână in urmă 14

Boris Johnson - premierul britanic Boris Johnson - premierul britanic

Premierul britanic Boris Johnson a cerut scuze publicului pentru că a participat la o petrecere în grădina de la Downing Street în timpul primului lockdown, în vreme ce unii oameni erau disperați pentru că nu puteau să-i vadă pe cei dragi sau să își ia adio cum se cuvine de la cei care au murit. Johnson, care s-a confruntat cu un val de indignare din cauza încălcării propriilor reguli de carantină, a spus că înțelege furia britanicilor. Între timp, presa britanică a aflat de încă o petrecere ținută acasă la Boris Johnson: Aceasta a avut loc în ajunul funeraliilor Prințului Philip, tot în perioada de lockdown.

VINERI, 14 IANUARIE 2022, 21:29

SURSĂ: Realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Petrecerile, semnalate în premieră în presa britanică de publicația The Telegraph, au avut loc pe 16 aprilie 2021 și au durat până noaptea târziu. Funeraliile prințului Philip au avut loc pe 17 aprilie 2021.

Johnson a declarat că înțelege „furia” publică, după ce s-a aflat despre petrecerea în care a sfidat, alături de membrii din staff-ul său, restricțiile anti-COVID impuse în Marea Britanie. În schimb, regina Elisabeta a stat singură la funeraliile soțului ei, pentru a respecta regulile impuse de pandemie.

Johnson și-a cerut scuze, în timp ce opoziția, dar și colegii săi din partid i-au cerut demisia.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă