Încă o pagubă la CFR Cluj! Ce sumă trebuie să achite campioana după ce a pierdut două procese

3 zile in urmă 20

Articol de , - Publicat sambata, 15 ianuarie 2022, 06:57 / Actualizat sambata, 15 ianuarie 2022 07:16

CFR Cluj a pierdut procesele pe care le avea cu Latovlevici și cu Rondon, cărora trebuie să le achite niște restanțe. Suma totală de plată: 110.000 de euro

Campioana CFR Cluj funcționează excelent în campionat, conduce în continuare clasamentul, dar economia e plină de găuri pe care CFR trebuie să le astupe din mers. 

Dinamo, obligată să se reorienteze » „Câinii” negociază cu portarul lui CFR Cluj + de cine depinde mutarea

DINAMO

Dinamo, obligată să se reorienteze » „Câinii” negociază cu portarul lui CFR Cluj + de cine depinde mutarea

Două procese pierdute de CFR Cluj

Vișiniii au pierdut ieri procese cu Latovlevici și cu Rondon și au de achitat 110.000 de euro. Fundașul stânga trebuie să primească 60.000 de euro, atacantul are de luat 50.000 de euro.

Rondon câștigase 100.000 de euro, dar el a apucat să încaseze o jumătate din suma aceasta. Venezueleanul a plecat de la CFR în vara anului trecut și a mers în Polonia, la Radom Radomiak, o formație în care a fost titular doar de trei ori și a marcat un singur gol. 

Despăgubiri pentru Latovlevici și Rondon

Latovlevici, tot 35 de ani, a evoluat doar în 12 meciuri pentru CFR într-un an și jumătate și a marcat un gol. El a plecat la FC Argeș după ce Petrescu l-a înlocuit pe Șumudică.

Acum, clubul trebuie să clarifice situația lui Guessouma Fofana și pe a lui Jonathan Rodriguez, alți jucători care sunt plătiți fără să contribuie, ei nu se află pe lista cu lotul pentru prima ligă.

Dacă hotărăște CFR să rupă înțelegerile, și ei doi pot să deschidă procese și să câștige banii până la finalul contractelor, la fel ca Latovlevici și ca Rondon. 

53 de partideși 7 goluri în Liga 1 a strâns Rondon pentru CFR

VIDEO Sandu Boc, despre bătaia celebră de la CFR - U Cluj: „Norocul meu a fost că nu am intrat singur”

Citește și: 

EXCLUSIV E la București și negociază cu FCSB! Vrea s-o lase pe CFR Cluj pentru echipa lui Becali

CFR Cluj a realizat al 3-lea transfer al iernii » Dan Petrescu și-a luat mijlocaș din Liga 1

Playtech: BOMBĂ! Cum a îndrăznit Loredana Groza să se fotografieze după zvonul divorțului. E prea de tot ce ne arată în jos...


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă