Încă o lovitură pentru Răzvan Burleanu! Florin Prunea a câștigat procesul + Fostul medic al naționalei, Pompiliu Popescu, a triumfat și el în instanță | EXCLUSIV

4 săptămâni in urmă 21

Azi, 20 decembrie, s-a dat verdictul în cazul procesului intentat de către FRF împotriva fostului component al „Generației de Aur”, Florin Prunea. Ex-internaționalul român a avut câștig de cauză. De asemenea, în urmă cu câteva zile, fostul medic al echipei naționale Pompiliu Popescu a obținut o decizie favorabilă în instanță, tot într-un dosar „deschis” de către actuala conducere a Federației Române de Fotbal.

În dosar se arată că reclamantul este Răzvan Burleanu, iar pârâtul e Florin Prunea.

Ce arată Tribunalul București: „Respinge cererea de chemare în judecată, ca neîntemeiată. Obligă reclamantul la plata către pârât a cheltuielilor de judecată în cuantum de 4.162 lei reprezentând onorariu de avocat. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, cererea de apel urmând a fi depusă la Tribunalul Bucureşti”.

Încă o lovitură pentru Răzvan Burleanu! Florin Prunea a câștigat procesul + Fostul medic al naționalei, Pompiliu Popescu, a triumfat și el în instanță

Obiectul dosarului – procesul fiind în civil – arată: „Actiune în răspundere delictuală”. Acțiunea a fost deschisă în ianuarie 2021.

Cele două părți s-au mai războit în tribunal. De altfel, Florin Prunea dezvăluia despre Răzvan Burleanu, la ProSport Live: „M-am trezit iar cu proces din partea lui Burleanu, e al doilea sau al treilea, e un procesoman, dar pe toate le-am câștigat. Mă dă în judecată…cum am câte o emisiune, vezi Doamne ca să pună presiune, dar nu numai pe mine”.

Și de data aceasta tema a fost „defăimarea președintelui FRF în spațiul public”.

Contactat acum de ProSport, Florin Prunea a declarat: „Am mai avut un proces cu el. Acum m-a sunat avocatul meu și mi-a spus că am câștigat, cum a făcut și Pompiliu Popescu acum patru zile…tot așa un proces cu el. El ne dă în judecată, nu noi…El ne dă pe toți în judecată! Primul proces l-am câștigat definitiv.

Și-n acesta erau aceleași chestiuni: Că mergem pe la emisiuni și criticăm…Adică să tacem, ciocul mic! Răvan Burleanu dă pe toată lumea în judecată pe banii Federației. A avut și cu Didi Prodan – înainte să moară, Burleanu i-a luat 7.000 de euro într-un proces, erau banii fetei lui Didi pentru studii. El dă în judecată pe cei din Generația de Aur.

El crede că dacă ne tot dă în judecată nouă ne e frică să ne spune punctul de vedere legat de situația fotbalului. Sunt 4.000 de lei cheltuieli de judecată, binențeles că va plăti Federația, nu el. A mai pierdut 3.000 înainte, plus cu Pompilică…dar nu contează banii la ei. Problema e că tot spune că nu are nimic cu Generația de Aur”.

 

 

The post Încă o lovitură pentru Răzvan Burleanu! Florin Prunea a câștigat procesul + Fostul medic al naționalei, Pompiliu Popescu, a triumfat și el în instanță | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă