Încă o lovitură pentru Marian Oprişan. Baronul PSD, schimbat din fruntea organizaţiei din Vrancea. Alţi trei lideri au fost schimbaţi

4 luni in urmă 22

Publicat: (acum 13 min) // Actualizat: (acum 43 min) // Sursa: romaniatv.net

Decizii surpriză la PSD după alegerile locale 2020. După ce a pierdut şefia CJ Vrancea, Marian Oprişan a fost înlăturat şi din fruntea organizaţiei PSD Vrancea, pe care o conduce de 20 de ani, susţin surse politice, citate de România TV. De asemenea, fostul premier Viorica Dăncilă nu mai este şefa organizaţiei de femei a PSD. 

Marian Oprişan pierde şefia PSD Vrancea. Interimatul la conducerea PSD Vrancea va fi Marcel Ciolacu. Liderul PSD ar vrea să-l instaleze la şefia filialei pe Cristi Misăilă, primarul oraşului Focşani, care l-a învins la alegerile locale din 27 septembrie pe ministrul Dezvoltării Ion Ştefan.

Marian Oprişan a pierdut Consiliul Judeţean Vrancea după 20 de ani de domnie în faţa candidatului PNL Cătălin Toma. Preşedintele PSD Vrancea ar vrea să candideze la alegerile parlamentare pentru un mandat de senator, potrivit unor surse din conducerea partidului.

Citeşte şi: Gabriela Firea nu se teme de "sancţiuni" în PSD după alegeri: Dacă cineva îmi doreşte capul, îl pun pe tipsie imediat

De asemenea, potrivit surselor citate de România TV Viorica Dăncilă a pierdut sefia organizatiei de femei a PSD, care va fi preluată de senatoarea Doinea Fedorovici.

Citeşte şi Marcel Ciolacu: Alegerile parlamentare nu se vor putea organiza. Vom ajunge la peste 3.000 de cazuri zilnice de COVID

Gabriela Firea a declarat că filiala PSD Bucureşti, în ciuda faptului că a pierdut alegerile la primărie, a obţinut un scor bun, dublu faţă de scorul partului la europarlamentare, dar "dacă cineva îmi doreşte capul, îl pun pe tipsie imediat".

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă