Încă o lovitură pentru Jerry Gane: Dinamo îl pierde și pe Paul Anton pentru meciul cu FC Botoșani! Explicațiile jucătorului

1 lună in urmă 1

Paul Anton (29 de ani) nu a făcut deplasarea la Dinamo pentru meciul de Duminică, de la Botoșani.

Antrenorul formației din „Ștefan cel Mare”, Ionel Gane, a primit încă o veste proastă înaintea deplasării de la Botoșani. Paul Anton, unul dintre jucătorii de bază ai formației, a acuzat probleme medicale și a rămas acasă.

Paul Anton nu face deplasarea pentru meciul cu Botoșani

Jucătorul a explicat că întâmpină o problemă de sănătate, însă nu a oferit mai multe detalii.

„Este o problemă mai veche, care mi-a recidivat mai puternic și nu pot să joc, atâta tot”, a declarat Paul Anton, potrivit GSP.

Ce probleme mai întâmpină Jerry Gane înaintea meciului de la Botoșani

Fundașul Ricardo Grigore este în continuare accidentat, la fel ca polonezul Janusz Gol, fotbalist care a acceptat reducerea salariului și va continua în Ștefan cel Mare. Vârful Adam Nemec este suspendat. Steliano Filip și Gevaro Nepomuceno, cele mai recente achiziții, nu au drept de joc.

Astfel, antrenorul Jerry Gane ar putea avea probleme serioase în alcătuirea unui prim 11 solid, care să facă față cu brio echipei antrenate de Marius Croitoru.

DDB, cadou sepecial pentru jucătorii dinamoviști: jucătorii lui Jerry Gane se vor deplasa la Botoșani, cu avionul

ProSport a scris în exclusivitate că fanii dinamoviști au asigurat toate condițiile pentru deplasarea de la Botoșani. Datorită fondurilor strânse prin intermediul programului „Doar Dinamo București”, jucătorii lui Jerry Gane se vor deplasa la Botoșani, cu avionul.

Sursele ProSport informează că delegația dinamovistă a plecat vineri seara, deși meciul se dispută duminică. DDB a avut grijă de toate detaliile pentru a menține un mediu profesionist la Dinamo.

Astfel, echipa se s-a deplasat cu avionul la Iași, iar de acolo, jucătorii au fost transportați la Botoșani cu un autocar..

Potrivit cifrelor înaintate pe site-ul oficial al programului DDB, s-au strâns 13.159 de membri.

DDB a donat până acum aproximativ 810 mii de euro în conturile clubului din „Ștefan cel Mare.

Meciul dintre FC Botoșani și Dinamo se va disputa duminică, 24 ianuarie, de la ora 20, pe Stadionul „Municipal” din Botoșani. Partida va fi transmisă în direct la TV pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport, dar și în format LIVE TEXT pe ProSport.ro.

The post Încă o lovitură pentru Jerry Gane: Dinamo îl pierde și pe Paul Anton pentru meciul cu FC Botoșani! Explicațiile jucătorului appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă