Încă o lovitură pentru Elena Udrea. Procurorii DNA, măsură pentru ca fostul ministru al Turismului să nu plece din ţară!

2 luni in urmă 1

Încă o lovitură pentru Elena Udrea. Astfel, autorităţile să evite situația apărută în trecut, când Elena Udrea a s-a sustras executării pedepsei în dosarul Gala Bute. Aceştia vor să se asigure astfel că aceasta nu va fugi din țară înainte de pronunțarea definitivă a instanței în dosarul finanțării ilegale a campaniei electorale din 2009.

Solicitarea depusă în acest sens de procurori va fi judecată vineri la Curtea de Apel. Instanța Curții de Apel București este cea care a condamnat-o pe Udrea la 8 ani de închisoare. Apelul depus de Udrea în acest caz va fi judecat de Curtea Supremă.

După aproape patru ani de cercetare judecătorească, dosarul Ioanei Basescu și al Elenei Udrea privind finanțarea campaniei electorale a lui Traian Băsescu a ajuns la final.

Elena Udrea a fost condamnată pentru mai multe capete de acuzare.

Elena Udrea a primit o sentință de 6 ani de închisoare, plus un spor de 2 ani, adică 8 ani de închisoare în total
Condamnă pe Elena Udrea la 6 ani pentru instigare la luare de mită. Condamnă pe Elena Udrea la 5 ani pt instigare luare de mită (altă faptă). Condamna pe Elena Udrea la 6 ani pentru spălare de bani. Condamnă pe Elena Udrea la 5 ani pentru spălare de bani (altă faptă). Condamnă pe Elena Udrea la 3 ani închisoare pentru spălare de bani (a treia faptă). Condamnă pe Elena Udrea la 5 ani pentru spălare de bani (altă faptă). Condamnă pe Elena Udrea la 4 ani închisoare pentru spălare de bani (a cincea faptă).

Ioana Băsescu, condamnată la 5 ani de închisoare
Ioana Băsescu a primit 5 ani de închisoare cu executare pentru mai multe fapte de corupție. Contopind pedepsele, fiica președintelui a fost condamnată la 5 ani de închisoare în dosarul privind campania electorală din 2009.

Elena Udrea a venit cu o primă reacţie după ce a fost condamnată la 8 ani de închisoare cu executare în dosarul în care este judecată pentru fapte de mare corupție în timpul campaniei electorale din 2009 pentru Traian Băsescu. Fostul ministru al Turismului susţine că toţi colaboratorii lui Traian Băsescu sunt vizaţi de acuzaţii.

Citeşte şi: Elena Udrea rupe tăcerea după ce a fost condamnată la 8 ani de închisoare cu EXECUTARE: Toţi colaboratorii lui Băsescu sunt vizaţi, doar cei care au schimbat tabără scapă!
 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă