Încă o legendă a Petrolului a demisionat din conducerea clubului, după decizia menținerii ca antrenor a lui Viorel Moldovan. Finanțatorul e numit dictator: ”Nu vreau să fiu părtaș la prăbușirea FC Petrolul!”

2 luni in urmă 9

Nu e deloc liniște la Petrolul! Menținerea în funcție a antrenorului Viorel Moldovan, după ce echipa a arătat modest în prima parte a sezonului, drept dovadă clasarea pe locul 9 după 15 etape, a determinat încă un conducător al clubului, un reprezentant din Adunarea Generală a Acționarilor, să demisioneze.

După Constantin Ștefan, Haralambie Ion a decis și el să plece din AGA, acolo unde era reprezentantul membrilor fondatori ai ACS Petrolul ’52, urmașul lui Mircea Dridea, demisionar la rândul său din această funcție în prima parte a anului 2019.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți CITI AICI:

The post Încă o legendă a Petrolului a demisionat din conducerea clubului, după decizia menținerii ca antrenor a lui Viorel Moldovan. Finanțatorul e numit dictator: ”Nu vreau să fiu părtaș la prăbușirea FC Petrolul!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă