Încă o filială PNL își anunță sprijinul pentru Ludovic Orban/ Vetuța Stănescu, liderul filialei Hunedoara: Orban a câștigat mai multe rânduri de alegeri

1 lună in urmă 6

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, este susţinut de liberalii din judeţul Hunedoara pentru un nou mandat în fruntea aceste formaţiuni politice, decizia fiind luată în unanimitate de către Biroului Politic Judeţean al formaţiunii, a declarat sâmbătă, pentru Agerpres, preşedintele filialei judeţene PNL Hunedoara, deputatul Vetuţa Stănescu

Ea a precizat că filiala judeţeană Hunedoara a PNL este una dintre primele din ţară care şi-a exprimat susţinerea faţă de Ludovic Orban pentru un nou mandat de preşedinte al partidului.

„Preşedintele Ludovic Orban este preşedintele care, în decursul celor patru ani în care a condus Partidul Naţional Liberal, a câştigat mai multe rânduri de alegeri. Împreună cu preşedintele Ludovic Orban am reuşit să preluăm guvernarea României – e adevărat, într-un an extrem de dificil, dar iată că l-am trecut cu bine – şi România se găseşte astăzi într-o situaţie economică echilibrată, se află azi în plină campanie de vaccinare (împotriva COVID-19 n.r.) şi oarecum protejată de riscurile pandemice”, a spus deputatul PNL.

Ea a menţionat că nu a fost stabilit un calendar al Congresului PNL, iar numărul delegaţilor la acest eveniment va fi în concordanţă cu cel al membrilor de partid din filiala judeţeană.

Context

Organizațiile controlate de oamenii lui Ludovic Orban ies rând pe rând să anunțe public că la viitorul Congres PNL vor vota tot în favoarea sa. După anunțurile transmise de organizațiile din Sectorul 3, din Vrancea, Maramureș sau Caraș Severin, a venit rândul Organizației din Iași să-și deavoaleze „votul”, înainte de alegerile din cadrul Congresului partidului ce va avea loc în această toamnă.

„Biroul Politic Judeţean al PNL Iaşi a decis, cu unanimitate de voturi, să susţină la viitorul congres al Partidului Naţional Liberal candidatura actualului preşedinte al formaţiunii, Ludovic Orban, pentru un nou mandat în această funcţie”, se precizează în informarea transmisă de organizația controlată de Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă