Inca doua saptamani de carantina pentru localitatile ilfovene Chitila, Ciorogarla, Corbeanca si Magurele

1 lună in urmă 8

Masura de carantina zonala a fost prelungita cu 14 zile pentru localitatile ilfovene Chitila, Ciorogarla, Corbeanca si Magurele, incepand de luni seara, de la ora 22.00.

Prefectura Ilfov a anuntat ca, in urma analizei de risc facute de Directia de Sanatate Publica a judetului Ilfov si a avizului Institutului National de Sanatate Publica, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ilfov a adoptat, in sedinta extraordinara, hotarari privind propunerea prelungirii masurii de carantinare zonala pentru orasele Chitila si Magurele (cu satele apartinatoare Alunisu, Dumitrana, Magurele, Pruni si Varteju) si comunele Ciorogarla si Corbeanca.

Propunerile au fost inaintate catre Centrul National de Coordonare si Conducere a Interventiei in vederea emiterii ordinului Comandantului Actiunii.

Ca urmare, seful DSU, secretar de stat dr. Raed Arafat, a emis ordinele privind prelungirea carantinei in aceste localitati, incepand din 5 aprilie, de la ora 22.00, pana in 19 aprilie, la aceeasi ora.

Incidenta cumulata a cazurilor de COVID-19 calculata luni este de 10.15 la o mie de locuitori in Chitila, 9.09 in Magurele, 9.41 in Ciorogarla si 9.40 in Corbeanca.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă