Încă două plecări de la Dinamo! „Câinii” au renunțat la fotbalistul care a încălcat restricțiile! Omul lui Rednic și-a reziliat și el contractul | EXCLUSIV

2 săptămâni in urmă 14

Dinamo continuă curățenia de iarnă, iar ProSport a aflat că încă două plecări au mai avut loc după reluarea pregătirilor.

După venirea lui Flavius Stoican la Dinamo, oficialii din „Ștefan cel Mare” și-au făcut o nouă strategie pentru partea a doua a sezonului 2021 – 2022, iar Mihai Neicuțescu și Andrei Antoce nu au făcut parte din planurile „câinilor”.

Oficialii lui Dinamo fac tot posibilul să scape de fotbaliștii care nu au adus un plus echipei, dar și de oamenii aduși de Mircea Rednic la echipă, iar miercuri, 5 ianuarie, au reușit să rezilieze două contracte.

Mihai Neicuțescu și Andrei Antoce au plecat de la Dinamo

ProSport a aflat că Mihai Neicuțescu, fotbalistul în vârstă de 23 de ani care a fost prins la o petrecere cu lăutari organizată în plină pandemie, dar și Andrei Antoce, preparatorul fizic adus de Mircea Rednic la Dinamo, și-au reziliat înțelegerile cu formația roș-albastră.

Asta nu e tot! Oficialii formației antrenate de Flavius Stoican sunt în negocieri cu Andre Pinto (32 de ani), fotbalistul trecut pe la FC Porto, Vitoria Setubal și SC Braga, pentru rezilierea înțelegerii. Portughezul mai avea contract cu gruparea din „Groapă” până în vara anului 2022, dar „câinii” încearcă să scape mai repede de el.

Andrei Pinto într-un meci jucat pentru Dinamo

Iulian Mihăescu și Florentin Rădulescu sunt pe lista plecărilor

Andrei Ionuț Antoce, preparatorul fizic adus de Mircea Rednic la Dinamo, nu este singurul care s-a aflat pe lista plecărilor. Oficialii grupării antrenate de Flavius Stoican vor să mai scape și de Iulian Mihăescu (antrenor secund) și Florentin Rădulescu (antrenor cu portarii).

Dinamo s-a reunit azi, 5 ianuarie, iar elevii lui Flavius Stoican au fost la vizita medicală. Tot astăzi are loc și primul antrenament sub comanda noului antrenor. Gruparea „câinilor” nu pleacă în străinătate pentru pauza competițională din iarnă și se va pregăti la baza de la Săftica.

 

 

 

The post Încă două plecări de la Dinamo! „Câinii” au renunțat la fotbalistul care a încălcat restricțiile! Omul lui Rednic și-a reziliat și el contractul | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă