Inaugurarea Stadionului Rapid, greu de realizat, chiar dacă obţinerea avizelor este în grafic

1 săptămână in urmă 7

  • WTA Sydney: Emma Răducanu - Elena Rybakina, marți, 11:30, Digi Sport 2

  • Serie A: Cagliari - Bologna, marți, 21:45, Digi Sport 2

Marţi, 11 ianuarie 2022, în ţară au fost anunţate 8.861 de cazuri, cel mai mare număr din ultimele două luni, conform digi24.ro, iar la Bucureşti incidenţa a crescut la 2,97/1.000!

Rapid e în pericol să nu poată juca pe stadionul Giuleşti în următoare perioadă din cauza pandemiei

Pregătită pentru meciul cu UTA, primul "acasă" din a doua parte a sezonului, echipa Rapid s-ar putea vedea nevoită să intre pe arena din Grant spre finele lunii februarie, în cel mai bun caz.

România şi Bucureştiul se pregătesc pentru scenariul roşu, iar la o incidenţă a îmbolnovirilor între 3 şi 6 la mie stadioanele vor fi deschise în proporţie de 30 la sută. Iar peste 6/1000 porţile stadioanelor vor fi din nou ferecate.

Chiar dacă se vor lua avizele într-un timp relativ scurt, incidenţa cazurilor de COVID-19 din Bucureşti va duce la închiderea stadioanelor

"Suntem în curs de depunere a documentelor necesare avizelor pentru stadion. S-au depus actele la DSP, iar miercuri vor fi depuse cele pentru ISU. De asemenea, s-a făcut schimb de adrese cu federaţia de fotbal, cu Liga şi cu Rapid pentru omologarea terenului de fotbal şi a demarat de mai multe zile procesul de evaluare al chiriilor care vor fi percepute pentru spaţiile ce vor putea fi închiriate. Inclusiv realizarea unui contract cadru de închiriere a stadionului pentru FC Rapid.

Călătoria lui Alban Michon merită urmărită, dar nu vă sfătuim să o încercați pe propria piele: 62 de zile în ținutul arctic, azi de la 22:50, pe Digi World.

În principiu, luarea avizelor şi acreditarea stadionului se vor termina până la jocul cu UTA, dar mai departe rămâne de văzut ce va decide clubul, Liga etc", au precizat cei de la CS Rapid pentru Digi Sport.

Galerie Foto

În aceste condiţii, dacă se vor confirma previziunile specialiştilor din Ministerul Sănătăţii, România se va confrunta cu o explozie a îmbolnăvirilor în perioada următoare, iar vârful incidenţei este prevăzut după prima decadă a lunii februarie. Adică siţuaţie în care cel mai probabl se vor închide din nou stadioanele, la fel ca în noiembrie.

Iar o inaugurare fără pătimaşii suporteri ai Rapidului este puţin probabil că fie pusă în practică.

Etichete: stadion rapid , stadion giulesti , inaugurare stadion rapid , avize stadion rapid

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă